top of page

Over N°1 Agency Artiestenbureau

N°1 Agency werd opgericht door Vanessa Bae in 2020. Als eigenares van dit artiestenbureau brengt ze haar eigen jarenlange ervaring mee die ze zelf heeft opgebouwd in de entertainmentsector. Dankzij haar kennis heeft de agency een breed palmares van verschillende talenten opgebouwd. Model, acteer en zang? Dit soort parels kan u hier vinden, maar ook entertainment voor kinderen en volwassenen op maat.

Bij N°1 Agency streven wij ernaar om antwoord te bieden op uw noden of u nu iets zoekt voor eigen entertainment, een bedrijfsevent of een groot project. Wij vinden een passende invulling voor u. 

N°1 Agency Artiestenbureau Pop-Up

Kostuums & Accessoires

Wat is de N°1 Agency Artiestenbureau pop-up store? 

De N°1 Agency Kostuums & Accessoires pop-up werd met veel zorg geopend. Zo kwam Vanessa Bae, de eigenares, op het idee om een verhuur van kostuums te starten tijdens de coronapandemie. Entertainment kon niet meer ter plekken worden ingehuurd, dus werd het heft in eigen handen genomen en ontstonden alternatieven om vermaak nog aan huis te krijgen. Over de jaren heen heeft Vanessa een kwaliteitsvolle collectie aan kostuums verzameld die van galajurken tot thema outfits gaan. Zo kan u voor iedere gelegenheid bij ons terecht. 

Daarnaast draagt N°1 Agency ook zijn steentje bij aan lokale goede doelen. In onze pop-up store wordt ook verkoop gedaan aan tweedehands kleding. Ieder jaar gaat een deel van de profit als steun naar een organisatie uit de streek, uitgekozen door onze volgers online. 

Maak een afspraak

Wilt u langskomen? Dat kan op afspraak, telkens van woensdag tot zaterdag. Stuur ons gerust een mail naar info@n1agency.be of bel naar het nummer +32 471 57 11 13. Wij ontvangen u met open armen!

Tweedehands kleding een nieuw leven geven

Heeft u zelf kleren die u niet meer draagt, maar nog van goede kwaliteit zijn? Dan kan u deze altijd bij ons binnenbrengen en zorgen we dat ze als tweedehands kleding een nieuw leven krijgen. 

Bekijk ons aanbod in de webshop

Buy less. Wear more. Start renting.

Blijf up to date

Schrijf u in en ontvang de recentste updates om zo als beste op de hoogte te blijven over 

N°1 Agency Artiestenbureau Kostuums & Accessoires.

Hopelijk tot binnenkort!

Huur eens een jurk van Belle, Anna of een andere prinses: pop-up van N°1 Agency opent in Bornemse Boomstraat

- Guy Delforge (Gazet Van Antwerpen)

KLIK HIER OM HET VOLLEDIG ARTIKEL TE LEZEN

bottom of page